O nama

Preduzeće MPG-KGH d.o.o. je osnovano 1990 godine. Nalazi se u Beogradu, Ulica Černiševskog 11.

Tokom godina postojanja preduzeće je radilo u svim oblastima procesne tehnike, od velikih paketnih hladnjača preko rashladnih tunela raznih namena i kapaciteta pa do klimatizacije velikih fabričkih i poslovnih prostorija i postrojenja. Saradnja sa renomiranim firmama i distributerima opreme za klimatizaciju i hlađenje čini naše preduzeće pouzdanim partnerom u svakoj oblasti realizacije posla, od samog projektovanja, preko izrade pa sve do servisa koji je obezbeđen u nekim slučajevima i dvadeset četiri časa dnevno. Tokom godina naučili smo da iskrena saradnja sa poslovnim partnerima donosi dobre rezultate i zato je dobar vid te saradnje oslovni preduslov za naš posao.

U preduzeću su zaposleni kadrovi iz svih oblasti, od mašinskih inženjera do kvalifikovanih majstora raznih profila. Posao koji naši monteri obavljaju je takav da su potrebna česta putovanja širom naše zemlje i stoga sa pravom možemo reći da funkcionišemo kao jedna velika porodica.

Plaketa

Ponosni smo na to što je naše preduzeće "MPG-KGH"d.o.o. dobitnik zlatne plakete na XXI kongresu KGH zbog izuzetnih zasluga za razvoj delatnosti klimatizacije, grejanja i hlađenja na našim prostorima za 2000. godinu.

Te 2000. godine pokrenuta je i inicijativa posredstvom Ujedinjenih nacija za prelazak sa dosadašnjih upotrebljavanih CFC rashladnih gasova na HFC rashladne gasove, manje štetne po ozonski omotač Zemje. Značajan doprinos uspehu te akcije doprinelo je i nase preduzeće, ažurirajuci podatke o upotrebi CFC rashladnih gasova na celoj teritoriji Srbije i Crne Gore.

Usluge

Širok spektar poslovnih partnera doprineo je veoma razgranatoj mreži naših izvedenih instalacija.